Per segon any consecutiu la Cooperativa Agrícola de Cambrils guanya el premi al millor oli de l’Estat , collita 2013-2014.

El passat 9 d’abril, el Ministeri d’Agricultura , Alimentació i Medi Ambient ha fet públic els guardonats al “Premi Aliments d’Espanya als millors Olis d’Oliva Verge Extra de la campanya 2013-2014“.

L’Oli d’Oliva Verge Extra elaborat per la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils ha guanyat el Primer Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya de la campanya 2013-2014, en la categoria de fruitats madurs . Aquest és el reconeixement més important que pot rebre un oli d’oliva a l’estat espanyol i la Cooperativa Agrícola de Cambrils , amb més de 400 productors , és la quarta vegada que ho aconsegueix.

[bctt tweet=”Nous premis a l’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils” username=”etiquetescat”]

La decisió del concurs destaca textualment que : “L’oli verge extra de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils és un oli fruitat intens d’oliva madura . Es troben notes d’ametlla , poma i plàtan madur , així com sensacions que recorden la canyella , el cacau i la vainilla . En boca és dolç i ametllat , tot el conjunt és molt harmoniós , suau i equilibrat ” .

Gourmet de Plata al Concurs Internacional a París

La Cooperativa de Cambrils , va recollir el Gourmet de Plata al prestigiós premi internacional en el Concurs Internacional ” Produits de Cultures d’exception ” a la categoria d’oli d’oliva afruitat . Aquest concurs l’organitza l’Agència per a la Valorització dels Productes Agrícoles a París ( França ) i el jurat està format per professionals del sector , gastrònoms , xefs i compta amb el suport tècnic del ” Centre Technique de l’Olivier ”

Mestral