GrupMicros Etiquetes

GrupMicros Etiquetes és una marca especialitzada en la impressió d’etiqutes de valor afegit. Etiquetes que requereixen una determinada qualitat com les de vi, cava, cervesa, oli i vinagres. Per a més informació de la vessant més industrial del nostre grup, podeu visitar la web www.grupmicros.com

Utilitzem les tècniques d’impressió i els acabats adients per a cada cas, amb la finalitat de no posar límits a la creativitat dels dissenyadors amb els que col·laboren els nostres clients.

Disposem d’un departament de preimpressió que col·labora amb els clients i amb els dissenyadors dels nostres clients per tal d’aportar-los solucions basades en la nostra experiència de més de 30 anys en el sector, de manera que el resultat obtingut sigui l’òptim per a cada cas.

Treballem amb diferents sectors, especialment en l’agroalimentari, i en totos aquells on l’etiquetatge és clau per a la venda i projecció del producte.

Analitzem el disseny i aconsellem segons les necessitats. Fem un seguiment del procés des del disseny inicial fins al resultat final imprès

Flexografía
Serigrafía
Digital

Flexografia

Serigrafia

Digital

Stamping
Braille
Relleu

Stamping

Vernís Braille

Relleu